Parketwinkel in Harelbeke

Casa Trend is een parketwinkel in Harelbeke waar u parket, laminaat en andere vloersoorten kunt kopen. Woont u in Harelbeke of de ruime omgeving van Zuidwest-Vlaanderen en bent u op zoek naar parket voor uw woning? Spring dan zeker eens binnen in onze ruime toonzaal om ons uitgebreide aanbod te bekijken.

Veel keuze in onze parketwinkel in Harelbeke

In de toonzaal van onze parketwinkel in Harelbeke vindt u veel meer dan samengesteld parket en laminaat alleen. U ontdekt hier ook onze natuursteen en verschillende vloertegels. Geeft u uw vloer graag een speciale touch? Dan kunt u voor visgraat parket gaan!

Uitstekende service

Onze klanten worden steeds in de watten gelegd. U kunt rekenen op materiaal van de allerbeste kwaliteit en geniet van uitstekende service gedurende het hele aankoop- en plaatsingsproces. Als parketwinkel in Harelbeke beschikken wij over een eigen professionele plaatsingsdienst die u, indien gewenst, op vakkundige wijze bijstaat bij de installatie van uw parket of vloertegels. Doet u graag eerst wat inspiratie op voor u langskomt in onze parketwinkel in Harelbeke? Bekijk dan onze artikelen op onze website.

Breng ons een bezoek

Iedereen is steeds van harte welkom in onze parketwinkel in Harelbeke om ons uitgebreide aanbod aan parket en andere vloersoorten te bekijken en vergelijken. Onze gespecialiseerde medewerkers staan steeds klaar om u persoonlijk advies op maat van uw project te geven. Heeft u vragen of opmerkingen die u graag beantwoord ziet vooraleer u een bezoek brengt aan onze parketwinkel in Harelbeke? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 056710197. U kunt ook steeds het contactformulier invullen.