CASA-TREND – reeds 35 jaar in het vak

We profileren ons op de duurzame afwerking van uw woning of project. Wij hebben een heel breed gamma voor zowel buiten als binnen en beschikken eveneens over een ervaren en vakkundige plaatsingsdienst met de juiste know how.  U vindt bij ons de meest kwalitatieve materialen en wij zijn ons eveneens bewust van het belang en de wensen bij uw keuze.  Ons team staat dan ook klaar om U te kunnen bij staan met onze raad en kennis.

toonzaal oprit - casa-trend.be - Uw specialist in vloeren/natuursteen
toonzaal - casa-trend.be - Uw specialist in vloeren/natuursteen

In onze ruime toonzaal vindt u alle nieuwste trends!

Breng ons een bezoek en samen bekijken we wat er mogelijk is. We hebben heel veel collecties tentoon gesteld in onze ruime toonzaal. We hebben vast waar u naar op zoek bent!

 

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE TEGELWINKEL IN WEST-VLAANDEREN?

REGELMATIG TEGELACTIES

Hou onze site en onze Facebookpagina’s in de gaten. We hebben regelmatig spetterende acties! Zo geniet u bijvoorbeeld van keramische vloertegels aan een prijsje.

REALISATIES

Kijk gerust eens op de Facebookpagina van onze tegelwinkel of vraag naar referenties en foto’s van uitgevoerde realisaties in West-Vlaanderen.

EIGEN PLAATSINGSDIENST

U kunt, indien gewenst, beroep doen op de eigen plaatsingsdienst van onze tegelwinkel die u professioneel bijstaat bij de realisatie van uw project in West-Vlaanderen. U kunt erop rekenen dat uw keuken in natuursteen op een vakkundige wijze geplaatst wordt.

FACEBOOK

Op de Facebookpagina van onze tegelwinkel houden we u op de hoogte van de nieuwe trends, collecties en promoties.