Terrastegels Harelbeke

Stijlvolle en duurzame terrastegels koopt u bij familiebedrijf Casa Trend in Harelbeke. Hier vindt u naast verschillende tegels voor buiten, ook terrastegels van natuursteen. Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. In onze vernieuwde toonzaal in Harelbeke kunt u ons ruime assortiment aan terrastegels en andere vloer- en wandbekleding ontdekken.

Kies uw terrastegels zorgvuldig uit in onze showroom in Harelbeke

Tijdens de zomer is er niets leuker dan in het zonnetje genieten op uw terras. Is uw terras toe aan een opfrisbeurt? In onze tegelwinkel in Harelbeke heeft u de keuze uit verschillende terrastegels in natuursteen die uitermate geschikt zijn voor buiten. U kunt dus, met behulp van onze medewerkers, uw terrastegels zorgvuldig uitkiezen in onze showroom in Harelbeke. Naast een tegelwinkel is ons familiebedrijf ook een parketwinkel.

Natuursteen is een goede keuze

Als u buiten in Harelbeke of omgeving uw terras wilt aanleggen, heeft u keuze uit verschillende tegels. Hout, beton- of keramische tegels; het is allemaal mogelijk. Het is een goede keuze om buiten voor terrastegels in natuursteen te kiezen. Natuursteen geeft uw terrastegels buiten een uniek karakter. Onze terrastegels uit Harelbeke worden daarnaast ook mooier met de tijd. De materialen waarmee deze tegels voor buiten gemaakt zijn, zijn dus perfect bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Naast terrastegels in natuursteen, vindt u hier natuurlijk ook tegels voor uw oprit.

Bezoek onze showroom

Als u op zoek bent naar tegels voor buiten, zoals terrastegels, dan moet u bij Casa Trend in Harelbeke zijn. U vindt hier een ruim aanbod aan terrastegels in natuursteen die perfect zijn voor buiten. Bezoek dus zeker onze showroom en laat u bijstaan door onze enthousiaste en vakkundige medewerkers. Samen zoeken we dan naar geschikte terrastegels voor uw woning in of rond Harelbeke. Als u vragen heeft, kunt u ons steeds contacteren via 056710197 of door het contactformulier in te vullen